Jolanda (51-55)
Verreist als Familie • Februar 2016 • 1 Woche • Winter
Geweldig appartement

geweldig en zeer volledig appartement Alles was in orde!

• Zeer ruime en gezellige slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen ruime badkamer. Sommige slaapkamers hebben 1 of 2 balkons.

• Zeer vriendelijke eigenaren. Gastvrije ontvangst. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet in het andere huis op 200 meter afstand. In de zomer maken wij daar wel gebruik van en dat is prima. Nu hadden wij een appartement. Ondanks dat het een appartement is, wel elke dag de mogelijkheid om schone badhanddoeken en badmat te pakken. Ook sauna doeken aanwezig en vrij gebruik.

• Het appartement ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de gondel van het ski gebied Kaltenbach. Er is ook een skibus die vlak voor de deur stopt. Op ongeveer 10 minuten lopen is er een trein die je naar meerdere ski gebieden brengt, Deze gebieden behoren allemaal tot de skipas van hochzillertal. Leuke restaurants in de omgeving.

• Sport

Er is geen zwembad of sportfaciliteiten maar wel een heel mooi nieuw sauna landschap. Water en fruit aanwezig.

Dauer:1 Woche im Februar 2016
    Reisegrund:Winter