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Guido (51-55)
Verreist als Freunde • September 2019 • 2 Wochen • StrandTolle Anlage aber das Essen zerstört alles
4,0 / 6

Allgemein
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    Eher schlecht

Tolles Hotel, tolles Personal aber das Essen schrecklich. Eigentlich schade bei dem tollen Hotel. Daher nicht mehr wieder.


Zimmer
  • Eher gut
  • Ausstattung ist etwas in die Jahre gekommen aber alles super sauber und auch schön eingerichtetes Bad.


    Restaurant & Bars
  • Schlecht
  • Das Essen ist wirklich nicht gut. Zum Frühstück zwei Sorten Wurst und 2 Sorten Käse. und 14 Tage die gleiche Wurst und der gleiche Käse. Das Abendessen war wirklich nicht gut. Kaum gegrilltes Fleisch alles nur gedünstet und in Sosse ertränkt. Täglich Reis und Nudeln als Beilage. Das gesamte Essen war total ungekürzt und schmeckte mehr als neutral. Alleine wegen dem Essen würde ich das Hotel nie mehr buchen.


    Service
  • Gut
  • Das gesamte Personal ist sehr sehr aufmerksam und mega freundlich.


    Lage & Umgebung
  • Eher gut
  • Das Hotel liegt direkt am Strand mit einem traumhaft schönen Hausriff. In der Umgebung ist lediglich der Jachthafen mit ein paar Geschäften und ein paar Bars und 2 Restaurants. Für 2 Wochen etwas wenig wenn man nicht nur im Hotel sein will.


    Aktivitäten
  • Eher schlecht
  • Beliebte Aktivitäten

    • Strand

    Preis-Leistungs-Verhältnis: Eher schlecht
    Infos zur Reise
    Verreist als:Freunde
    Dauer:2 Wochen im September 2019
    Reisegrund:Strand
    Infos zum Bewerter
    Vorname:Guido
    Alter:51-55
    Bewertungen:1
    Kommentar des Hoteliers

    Dear Guido, Many Thanks for taking the time to complete a Hohlidaycheck review about your stay at Port Ghalib Resort. Guest feedback is important to the hotel as it allows us to further understand where we are performing to an excellent standard and areas we can look to further improve. All of the comments you raised in your review have been shared with the management team and I would like to take the time to offer the following feedback. Please note that our team of Chefs are consistently checking and replenishing serving dishes as required for the duration of the meal, furthermore the hotel works with a 7 day rolling menu providing varying International theme dishes and several live cooking stations (pizza, pasta, BBQ grill, salad station) are also available supplementary to the main buffet dishes. The menu includes 5 varieties of fresh fruit available daily and the buffet is always offering a vegetable dish at both lunch and dinner. Please note that the hotel is well renovated and we have preventative maintenance system in place followed and supervised by our trained staff to make sure that the hotel facilities are looking fresh and up to date. I am sorry to read that you were not completely satisfied with some points of your stay. These comments have been taken on board by our Manager who will consider all comments for future guests. I hope the above goes some way to answering the points you raised in your review and if we can be of an further assistance in this mater then please don’t hesitate to contact the hotel directly. Regards Port Ghalib Resort Team