- BehindertenfreundlichkeitSchlecht
- Zustand des HotelsEher schlecht
- Allgemeine SauberkeitEher schlecht
nicht zu empfehlen!!!!! schlechtes viertel wo das schiff liegt. verbindung in die stadt ist gut. schiff ist sehr dreckig überall fliegt wäsche rum zimmer sind sehr abgenutzt und dreckige wände überall wir wollten da eigentlich ein par schöne tage haben mit was wellness und gutes essen allerdings waren an beiden tagen privatpartys und man durfte nichts betreten, geschweige essen. demensprechend war das gepolter gross, das hätte man vorher mittelen sollen
- ZimmergrößeEher schlecht
|---|---|
| Vorname: | Tamara |
| Alter: | 26-30 |
| Bewertungen: | 5 |
Vážení hosté, je nám velice líto vašich slov a dovolte nám je vysvětlit. Čtvrť ve které se nacházíme (Libeň) je rychle se rozvíjející moderní část Prahy, kde se staví domy, maríny, buduje se zkrátka na všech frontách a proto vám nemuselo vyhovovat vzdálenější okolí lodi. Loď samotná je obklopena zelení (driving range, pobřežím se stromy a řekou Vltavou) a není zde žádný hluk či ruch stavby- naopak, místo ve kterém je greenYacht ukotvena, patří do jedné z nejklidnějších částí. I proto se zde hodně rybaří, pražané se sem chodí na procházky, opalovat a koupat. Hned vedle nás je romantický přístav a dvě zátoky, které se též postupně proměňují. Velice nás mrzí Váš názor na čistotu hotelu, neboť ostatní hosté byli spokojeni nejvíce právě s čistotou, i proto jsme dostali ocenění "Very clean". Pokoje samozřejmě uklízíme ,bohužel jsme neměli jiný pokoj z důvodu plné obsazenosti, nemohli jsme Vás tedy přestěhovat. Velice se omlouváme za party na naší palubě, která je právě na svatby a večírky oblíbená, bylo vám však nabídnuto jiné místo na večeři i s kompenzací. Rádi Vám vše příště vynahradíme a těšíme se na Vás. Za celou posádku greenYacht Prague Ondřej Ureš Consierge