Tanja (51-55)
Verreist als Paar • März 2026 • 1-3 Tage • Stadt
Perfekter Start in den Thailand-Urlaub

Wir können dieses Hotel zu 100 % weiterempfehlen. Vom Empfang bis zum Checkout hatten wir die besten Erfahrungen gemacht. Wir hatten ein super Zimmer mit Panorama Blick auf den Fluss. Das Frühstücksbuffet ist herausragend, und die Mitarbeiter sind so mega freundlich. Es war einfach alles perfekt. Wir würden dieses Hotel wieder wählen. Vielen Dank noch mal an das ganze Team. Unser Aufenthalt war einfach perfekt.

• Kultur & Erlebnis
  • Ausgehen & Nightlife

Dauer:1-3 Tage im März 2026
Reisegrund:Stadt
Vorname:Tanja

Dear Tanja, Thank you for sharing such a wonderful review of your stay with us. We are delighted to hear that your visit was the perfect start to your Thailand holiday. It is fantastic to know that you enjoyed your Panoramic River View room and our breakfast buffet, and that our team helped make your experience so memorable from arrival through to checkout. Creating relaxed, effortless stays is exactly what we aim for, so your kind feedback truly means a lot to all of us. Thank you as well for your recommendation. We would be absolutely delighted to welcome you back to Avani+ again on your next trip to Thailand. Warm regards, Piyapong Kunluck Hotel Manager

Offizielle Hotel Homepage