Hotel o wysokim standardzie, położony przy pięknej piaszczystej plaży z molo. Bardzo duży teren w którym wkomponowano mnóstwo zieleni, kilka basenów, zjeżdżalnie dla starszych i maluchów. Są boiska do piłki nożnej jak również do tenisa ziemnego. Jest też mini zoo. Każdy znajdzie coś dla siebie. Są restauracje tematyczne, bardzo dobra turecka. Obsługa hotelu bardzo się stara aby goście byli zadowoleni. Posiłki są smaczne i urozmaicone. Duży wybór dań mięsnych jak i wegetariańskich. Mimo, że hotel jest bardzo duży, w ciągu dnia nie czuje się tłoku, zawsze znajdzie się leżak przy basenie lub na plaży. Hotel polecany dla rodzin z dziećmi, których jest cała masa.
| Infos zur Reise | |
|---|---|
| Vorname: | Elżbieta |
| Alter: | 51-55 |
| Bewertungen: | 1 |
Droga Pani Elżbieto. W imieniu całego personelu naszego hotelu bardzo chciałabym podziękować za wybranie hotelu Bellis Deluxe na obiekt swoich wakacji. Również dziękujemy za poświęcenie czasu i napisanie opinii na stronie www.holidaycheck.pl. Fakt,że wróciła Pani zadowolona z hotelu, a nasz personel jak i sam hotel spełnił wszystkie Pani oczekiwania napawa nas pozytywną energią do dalszego działania. Móc zobaczyć Panią ponownie u nas w hotelu będzię dla nas największą nagrodą. Z poważaniem, Alicja CAN Guest Relations