Mir hat ausser dem Animationsteam leider nichts an dem Hotel gefallen.
- ZimmergrößeEher schlecht
- SchlafqualitätSehr schlecht
- SauberkeitSehr schlecht
Die Zimmer wurden nie richtig sauber gemacht. Staub wischen ist hier ein Fremdwort. Frische Handtücher gibt es aber nie ausreichend für die ganze Familie.
- EssensauswahlSehr schlecht
- GeschmackSehr schlecht
Es gab gefühlt jeden Tag das gleiche Essen. Keinerlei Abwechslung im Menü. Es gab an keinen Tagen hochwertige Lebensmittel . Nur Mittwochs wenn türkish night ist, gibt es ausreichend und unterschiedliche Gerichte.
- DeutschkenntnisseGut
Bester Service
- Animation
Das einzigste Gute an dem Hotel ist das Animationsteam. Dj Haribo, Erencan, Hüseyin und Nur sind super tolle aufmerksame Menschen. Das Personal an der Rezeption ist die reinste Katastrophe! Wir haben uns 4 ganze Tage die Baustelle vom Hotel nebenan anhören müssen!! Unter Hotelurlaub verstehe ich was anderes!!
Beliebt bei Kindern
- Kids Club (6-9 Jahre)
Nur erwartete Kosten
- Nein
Das Hotelpersonal arbeitet nur, wenn es ausreichend Trinkgeld erhält. Weder in der Lobby noch an der Getränkebar oder Snackbar hat man ohne Trinkgeld Service erhalten. Man musste sich alles selber nehmen und auch wegräumen.
Alter von Kindern: | 6 - 11 |
Vorname: | Vedat |
Değerli Misafirimiz, Otelimize dair paylaşmış olduğunuz tekrar eden olumsuz yorumlarınız tarafımızca dikkatle incelenmiştir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, konaklamanız sırasında sizden hiçbir ek ücret talep edilmeden, rezervasyonunuzda yer alan oda tipinden daha yüksek kategorideki bir oda tamamen iyi niyet çerçevesinde tarafınıza ücretsiz olarak tahsis edilmiştir. Buna rağmen, otel kurallarını göz ardı ederek çıkış saatiniz olan 12:00'yi geçip, odayı saat 16:00'ya kadar boşaltmadığınız, ayrıca personelimize karşı kaba ve tehditkâr bir tavır sergilediğiniz kayıt altındadır. Tüm bu gerçekler ortadayken, aynı olumsuz yorumu defalarca paylaşmanızın iyi niyetli bir eleştiri değil, otelimizi bilinçli şekilde karalamaya yönelik bir çaba olduğu açıktır. Misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışan bir tesis olarak, bu tür yaklaşımların hem bizleri hem de otelimiz hakkında objektif bilgi edinmek isteyen diğer misafirlerimizi yanıltabileceğini önemle belirtmek isteriz. Eleştiriler her zaman gelişim için değerlidir. Ancak gerçek dışı ve kötü niyetli ifadelerin hiçbir yapıcı değeri bulunmamaktadır. Saygılarımızla, Misafir İlişkileri Departmanı