- Preis-Leistungs-VerhältnisSchlecht
Das Hotel wird mit 98 Prozent Weiterempfehlung angeboten. Es waren in der Woche vom 20-27.5.23 maximal 10 Gäste im Hotel. Vorher und auch nachher war offensichtlich niemand da. In der Woche wo wir anwesend waren, wurde im Hotel, Poolbereich und auch am Strand geputzt und einiges repariert und in Ordnung gebracht.
Transfer ca. 2 Stunden
Dauer: | 1 Woche im Mai 2023 |
Vorname: | Robert |
çok değerli misafirimiz her otelin çok misafir alması için başlangıç ve bitiş süresi vardır. hiç bir otel bir anda dolup boşalmaz. bizim otelimizde sizlerde ilk misafirlerimizdensiniz. sizinde yazdığınız gibi sizin geldiğiniz dönemde misafirlerimiz yeni gelmeye başlamıştı. sizi memnun etmek için tüm personellerimiz eksiklerimiz varsa gidermeye çalışmıştır. bir otel işletmiş olsaydınız sizde farklı bir şey yapmazdınız. biz size ve misafirlerimize verdiğimiz hizmetler sayasinde %98 puan aldık. fakat ben size kötü puan verecek bir hizmet verdiğimizi düşünmüyorum. bir otel yeni açıldı misafirler yeni geliyor sadece 10 kişi var diye kötü puan vermenizi doğru bulmuyorum. lütfen kararınızı gözden geçirerek değerlendirmenizi tekrar yapın. holidsycheck de 100 edet iyi değerlendirmede 2 adet iyi yorum zor düşüyor. ama kötü bir değerlendirme hemen düşüyor. bunu dikkate almanızı rica ederim saygılarımla İsmail Sungurbey Genel müdür