Alain (61-65)
Verreist als Paar • Juli 2022 • 3-5 Tage • Sonstige
Top hotel!

Uitstekend rustig gelegen hotel met prachtig panoramisch uitzicht, optimale dienstverlening en lekker en gevarieerde maaltijden

• Prachtige nette kamer met een goed tweepersoonsbed (boxspring). Pluspunt: op de kamer stond een ijskast en een koffie/thee apparaat

• Het eten was gevarieerd, voldoende, lekker en mooi geserveerd Pluspunt: de buffetavond (met live muziek)

• Zeer goede en vriendelijke omgang met al het personeel

• Wij komen al 5 jaar na elkaar naar het rustig gelegen hotel Rustika. Het hotel blijft ons verbazen door de mooie ligging met het fenomenale uitzicht vanuit het restaurant en de zeer mooie kamers (Zugspitze zijde), de netheid, de excellente dienstverlening van al het personeel, het lekkere en verzorgd ontbijt en diner. Tijdens ons verblijf was er zoals het jaar voorheen weer een buffetavond met live muziek hetgeen ons verblijf nog afwisselender maar vooral aangenamer maakte. Ondanks we door de hotelier op de hoogte werden gebracht dat de mogelijkheid bestond dat onze meegedeelde voorkeur (aan raam bij diner) niet kon bewerkstelligd worden, kregen we toch een plaatje aan het raam. Dit apprecieerden wij enorm en daar zijn we de hotelier erg dankbaar voor. Indien we volgend jaar opnieuw voor enkele dagen naar Lermoos trekken zullen we gegarandeerd weer opteren voor hotel Rustika. Het is en blijft een top hotel!

Dauer:3-5 Tage im Juli 2022
    Vorname:Alain