- BehindertenfreundlichkeitSehr gut
- Zustand des HotelsGut
- Allgemeine SauberkeitGut
super hotel goed van eten ,kamers proper, zeer goed animatieteam met goede schows zeer vriendelijk personeel echt een aanrader
- ZimmergrößeGut
- Restaurants & Bars in der NäheGut
- FreizeitangebotSehr gut
- Zustand & Qualität des PoolsSehr gut
- Lage für SehenswürdigkeitenGut
Bester Eric, Dank je wel vor beoordeling en hopelijk tot gauw. Veel liefs, Limak Arcadia Gast Relaties NIEUWS 2013 Geachte reizigers, Om door te gaan om u te voorzien van de best mogelijke service, wij nog een aantal renovaties gepland voor winter 2012/2012 zijn: Ten eerste, zullen we volledig vernieuwen van de 81 kamers in onze 4000 blok. Dit blok bevat een mengsel van grote standaard kamers en familiekamers, en zal betekenen dat alle 465 van onze kamers zijn gerenoveerd in de afgelopen drie jaar. We zullen tevens belast met andere kleine werkzaamheden, zoals nieuwe vloeren in een aantal van onze familiekamers. Om de sfeer van onze Beach Bar te verbeteren zullen we een nieuwe uitgebreide zithoek. Bovendien zullen alle openbare toiletten worden vernieuwd in zowel het hoofdgebouw en buiten gebieden. Last but not least we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen onze zomer kunnen de gasten op onze nieuwe Caretta Beach Club met onze oude strand disco zal vervangen.