Joachim (56-60)
Verreist als Paar • November 2016 • 2 Wochen • Winter
Schöner entspannter Urlaub

Gut

Das Hotel ist schon etwas in die Jahre gekommen aber trotzdem sehr sauber .Das Service Personal ist sehr zuvorkommend und freundlich.Gibt es Probleme wird alles versucht dem Gast es recht zumachen. Uns hat es sehr gut gefallen und wir werden das Hotel auch wieder buchen.

• Gut
  • Die Ausstattung unseres Doppelzimmers war schon älter aber sauber.Es wurden schon einige Zimmer im Hotel wie wir gesehen haben neu renoviert und hoffentlich wird die Renovierung auch weitergeführt.

• Service

• Lage & Umgebung

• Aktivitäten

• Sport

Preis-Leistungs-Verhältnis: Eher gut
    Dauer:2 Wochen im November 2016
    Reisegrund:Winter
    Vorname:Joachim

Dear Joachim, It has been a pleasure to welcome you at Barceló Corralejo Bay. We would like to thank you to choose our Hotel to spend your holidays in Fuerteventura. Regarding your scores about your satisfaction in our Hotel, we are very happy to check that you scores are so high! Our best compliment is check your satisfaction, which means that we have reached your expectations during your stay. As you could have seen during your stay along the beginning of the year, we did some renovations in some of our rooms. We are always working on improvements. Once again, all the Staff from Barceló Corralejo Bay thank you for your feedback and look forward to welcome you again to show you that our improvements. Kind regards, The Guest Experience Team. Barceló Corralejo Bay.