Monique (31-35)
Verreist als Familie • Juli 2007 • 2 Wochen • Strand
Schoon hotel met alles wat je wenst!

Alles aan dit hotel was perfekt alleen de kamers waren slecht geregeld en dan moet u denken aan de kamer die je geboekt heb die is vaak niet voorhande. Tevens vind ik de receptie waardeloos wat een arrogantie! Een tip voor dit hotel...........We komen er al 4 jaar maar laat de Russen aub buiten anders komen wij niet meer terug!

• Als je de kamer krijgt die je geboekt hebt dan is alles perfekt alleen alvorens het zover is!

• Als je iets te kort komt dan ligt het aan je eigen. Een groot minpunt is het feit dat er russen zijn.

• Check in is waardeloss zie boven! maar de kamers zijn heel mooi en netjes. Het schoonmaken van de kamers wordt perfekt gedaan en netjes bijgehouden!

• Het hotel ligt perfekt. Het hotel is zeer net! De winkels mogelijkheid is perfekt en met name de Juwelier LIDYA verdient 6 sonnen! Ze zijn daar heel betrouwbaar vriendelijk en qua prijs zeer gunstig. De service is top en de spullen zijn was zeer grote klasse kwaliteit!

Qua sport kan ik geen punten geven omdat ik niet zo sportief ben ingesteld! Ik heb wel fanatiek meegedaan aan de ochtendgynastiek in het zwembad! Het animatieteam en dan met name het bezighouden van de kinderen overdag vond ik matig en achteruit gaan!

Dauer:2 Wochen im Juli 2007
    Vorname:Monique