Sinan
Verreist als Familie • September 2023
Ideal bir tatildi

• Zimmergröße
  • Schlafqualität
    Gut
  • Sauberkeit
    Gut

Öncelikle bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz. Herkes ailemize karşı hep güler yüzlü ve yardım sever davrandılar. Hizmetten çok mümkün kaldık. Özellikle Mehmet Kurt ufak tefek sorunlarımızın çözümünde çok yardımcı oldu. Tatilimizi sorunsuz geçirebilecegimizi hissettirdi. Yemekler çok lezzetliydi. Bir akşam iki kişi 8 tabak tamamen bitirdik. Taze sıkılmış meyve suyu ve markalı alkoller özellikle istemedikçe verilmiyor. Oda klimasinin performansı iyi değildi. Temmuz da gelsek oda da yanardik sanırım. Şu kaydırağı keyifli ama kesinlikle büyükler için yeterli değil. Havuz alanı ve kumsal çok büyük. Hiç bir sorun olmadan kullanılabiliyor. Iskele tadilat ediliyordu. Keşke suya atlamaya uygun bir yer olsaydı. Gözlemeci hanıma çok teşekkürler. Hem güler yüzlü hem lezzetliydi. Waffle yapan arkadaşlara da teşekkürler öğleden sonra dondurma waffle güzel oldu. Havuzlu oda da kaldık. Ve özel havuz gibi kullanabildiğiniz büyük havuz olması çok iyiydi.

• Essensauswahl
    Gut
  • Geschmack
    Gut

Ambiente beim Essen

• Schuhe & lange Hose

Familien

Beliebt bei Kindern

• Das Essen

Alter von Kindern:0 - 2
Vorname:Sinan

Sehr geehrte Gast Vielen Dank, dass wir Sie im Spice Hotel & Spa begrüßen durften, und dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese freundliche Rezension auf Holidaycheck zu verfassen. Wir freuen uns, dass Sie sich in unserem Hause rundum wohlgefühlt haben und bedanken uns Herzlichst für Ihre gute Meinung. Wir hoffen, Sie schon sehr bald zu einem neuen Spice Hotel & Spa Urlaubserlebnis begrüßen zu dürfen und verbleiben gerne.

Offizielle Hotel Homepage